UWCASA
 
 

179.500

Bungalow in Los Montesinos

339
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
140 m2
Afstanden
Omschrijving

Prachtig gerenoveerd herenhuis met deze Bungalow in LOS MONTESINOS van 140 m2, dat volledig is herbouwd en waarbij alle kamers opnieuw zijn verdeeld,

Hierdoor zijn alle kamers veel groter zijn dan normaal, plus een fantastische veranda aan de voorzijde die is afgesloten.

Als u de voordeur binnenkomt, komt u op een groot overdekt terras dat bijna een tweede woonkamer lijkt, en dat naar de voordeur van het huis leidt.

Op de begane grond is er een zeer ruime woonkamer, badkamer, slaapkamer (momenteel in gebruik als fitnessruimte), aparte keuken met eethoek en afgesloten bijkeuken. De bijkeuken is een behoorlijk grote kamer en doet eigenlijk ook dienst als wasruimte!

De eerste verdieping van het pand heeft twee extra grote slaapkamers en een familiebadkamer. Een van de slaapkamers heeft twee eenpersoonsbedden, drievoudige inbouwkasten en een grote aparte studeerruimte. De master suite bestaat uit een slaapkamer, inloopkleedkamer en een terras met een trap die naar het solarium leidt.

Alles aan dit pand is op maat gemaakt, van de inrichting tot de decoratie en de afwerking van de hervorming. Als u door de foto’s bladert, kunt u zien hoe geweldig deze woning is!

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Bungalow in Denia

Costa Blanca

 
 

200.000

Bungalow in Denia

Costa Blanca

 
 

100.000

Bungalow in Campoamor

ALICANTE