UWCASA
 
 

370.000

Finca in Jalon Valley

373
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
206 m2
Kaveloppervlakte
5279 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 455.000,- naar € 370.000,-!

Met prachtig uitzicht vindt u deze traditionele Finca in JALON VALLEI met een villa van 206 m2 op een vlak landgoed van 5.279 m2, in Lliber.

U beschikt als volgende eigenaar over een complete woning die is verdeeld over 2 verdiepingen, zoals gebouwd door de huidige eigenaren.

Zodra u het hoofdgedeelte van dit landgoed betreedt, ziet u dat het pand rond het zwembad is gebouwd en een gezellige binnenplaats sfeer geeft. De woonkamer heeft een beglaasde naya met grote schuifdeuren die kunnen worden geopend om optimaal van de zon en het buitenleven te genieten. Een deur leidt u naar de winterlounge met houtkachel en voorzien van houten balken, met uitzicht op het zwembad en toegang via grote deuren.

Een paar treden hoger heeft u dan een grote open keuken met ruimte voor een zithoek en een deur leidt u naar een open naya, ideaal voor een ontbijt in de zomermaanden, ook weer met een prachtig uitzicht. Op hetzelfde niveau is de grote hoofdslaapkamer met inbouwkasten, airco en ensuite badkamer.

Via een interne trap zijn nog twee slaapkamers, allemaal met inbouwkasten en ventilatoren. Er is ook een grote badkamer.

Voor uw auto’s is er dan een grote garage die is omgebouwd tot een geweldige betegelde werkplaats – ideaal voor iemand die hobby’s heeft. En, er is ook een carport.

BUITEN komt het pand goed tot zijn recht, er is een overdekte buitenkeuken, toilet, overdekte BBQ-ruimte, houten pergola, grote Riu Rau 12 x 50 meter wat een leeg canvas is.

En, daar is een tweede groot bijgebouw 19 x 13 meter dat opnieuw kan worden verbouwd tot woonruimte ruimte of kantoor, al het bovenstaande kijkt uit op het zwembad en geeft continu een binnenplaatsgevoel. en de tuin heeft 3 grote watertonnen. Er is ook een grote berging met daarin de zwembadpomp.

En, om buiten optimaal Spaans te genieten is er een ruim zwembad met terrassen rondom in de prachtige tuinen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Balkon
BBQ
Buitenkeuken
Carport
Garage
Keuken
Landgoed 5.279 m2
Naya's
Opslagruimte
Pergola
Terrassen
Tuinen
Waterbronnen
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

395.000

Finca in Jalón Valley

Costa Blanca

 
 

350.000

Finca in Jalon Valley

Costa Blanca

 
 

395.000

Finca in Jalon Valley

Costa Blanca