UWCASA
 
 

345.000

Penthouse in La Cala de Mijas

1462
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Kaveloppervlakte
92 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 385.000,- naar € 345.000,-!

Op dit prachtige project vindt u dit Penthouse in LA CALA DE MIJAS van 98 m2, bewerkt met natuurlijke tinten (voor u staan er op onze site nog 4 vergelijkbare mogelijkheden).

U kunt nu nog kiezen uit woningen in 6 gebouwen met liften, dus in totaal 108 appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers:

  • Gebouw 1, 2 en 3 liggen op het zuidwesten en hebben een prachtig panoramisch zeezicht.
  • Gebouw 4, 5 en 6 kijken uit op de 12e, 13e en 14e fairway van de Calanova golfbaan en de bergen van Mijas.

Voor u als koper is er dus een zeer ruime keuze! Alle appartementen op de begane grond hebben grote terrassen en privétuinen. Vanaf de tweede verdieping bieden we ook dúplex penthouses met ruime solariums en tot slot enkele fantastische penthouses met terrassen aan beide zijden om op elk moment van de dag te genieten van zonnige of schaduwrijke plekken!

Dit complex wordt volledig omheind en alle appartementen en penthouses hebben een eigen parkeerplaats. Verder zijn er tropische gemeenschappelijke tuinen met een prachtig zwembad, sportschool en coworking / sociale ruimte die alleen beschikbaar zijn voor de bewoners.

Deze locatie ligt op maar 5 autominuten van La Cala de Mijas, een van de meest populaire vakantiebestemmingen van dit moment aan de Costa del Sol. La Cala de Mijas heeft alles te bieden.

Met brede zandstranden langs een 6 kilometer lange boulevard en een overvloed aan Beach Clubs ´chiringuitos´ en om je overdag te vermaken en een pittoresk oud stadje met enkele voortreffelijke restaurants en wijnbars om te ‘chillen’ tijdens de warme avonden.

Vanaf de luchthaven van Málaga bereikt u dit complex in ongeveer 30 autominuten. De grotere badplaatsen Marbella en Fuengirola liggen op 15 tot 20 autominuten. De urbanisatie ligt op de eerste lijn van waarschijnlijk een van de beste golfbanen in de omgeving, de 18-holes golfbaan Calanova. Deze golfbaan is zeer uitdagend voor golfers van elk niveau en profiteert van een geweldig clubhuis met restaurant en waarschijnlijk de beste pro-shop van de kust.

De start van de bouw is gepland na de zomer van 2023 en de oplevering van dit hele complex is al voorzien in het derde kwartaal van 2025!

Wilt u méér gedetailleerd informatie ontvangen, twijfel niet en bel of email ons zonder enige verplichtingen!

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembad
Garageplek
Gym
Keuken
Lift
Sportings
Terrassen
Tuinen
Vaatwasser
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

310.000

Appartement in Mijas, La Cala Golf

Costa Del Sol

 
 

301.260

Appartement in Mijas, La Cala de Mijas

Costa Del Sol

 
 

369.000

Appartement in La Cala de Mijas

Costa Del Sol