UWCASA
 
 

319.000

Vakantiehuis in Algorfa

1827
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
98 m2
Kaveloppervlakte
236 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
0.6 km
Afstand golfbanen
0.1 km
Afstand huisarts
3 km
Afstand strand
18 km
Afstand vliegveld
45 km
Afstand ziekenhuis
1 km
Omschrijving

Vakantiehuis in Algorfa

Speciale Aanbieding: Tijdelijk bij aankoop van deze woning is de keukenapparatuur van het merk ´Balay´ inbegrepen!

Dit prachtige half-vrijstaande vakantiehuis in Algorfa  (2 onder 1 kap) wordt momenteel gebouwd op een zeer hoog aangeschreven golfresort. Deze woningen zijn voorzien van 3 slaap met 2 badkamers, ruime percelen met ruimte voor een privé zwembad en er zijn zelfs modellen beschikbaar met een grote onderbouw van bijna 95 m². Er is een gemeenschappelijk zwembad aanwezig voor de mensen die liever geen privé zwembad wensen.  De genoemde prijs is de vanaf prijs voor deze woningen. Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtiging en meer informatie?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Groeirendement

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembad
Parkeerplaats privé
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

369.000

Bungalow in Algorfa

ALICANTE

 
 

349.000

Vakantiehuis in Algorfa

Costa Blanca

 
 

399.500

Bungalow in Rojales

ALICANTE