UWCASA
 
 

3.300.000

Villa in Javea

2137
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
6
Badkamers
6
Woningoppervlakte
480 m2
Kaveloppervlakte
1500 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 3.780.000,- naar € 3.300.000,-!

Eerstelijns aan zee met schitterende uitzichten over de Middellandse Zee vindt u deze Villa in JAVEA van van 480 m2 op een prachtig vlak landgoed van 1.500 m2. En op een van de beste Spaanse kustlocaties!

Als toekomstige eigenaar van deze moderne woning loopt u direct naar het zeer populaire Arenal zandstrand, maar ver genoeg weg om hier geen overlast van te hebben.

Voor uw auto is er dan een parking op uw eigen landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in het park met terrassen rondom uw eigen ruime privé zwembad in de parkachtige tuin..

Jullie bezichtiging kunnen we van harte aanbevelen. Wanneer komt dit u het beste uit?

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw betere winvestering

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Prima rendement

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Eerste Lijn zee
Keuken
Landgoed 1.500 m2
Parking
Terrassen
Tuin/terras
Vloerverwarming
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

3.400.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

3.399.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

3.500.000

Villa in Javea

Costa Blanca