UWCASA
 
 

2.500.000

Villa in Javea

326
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
5
Woningoppervlakte
312 m2
Kaveloppervlakte
1586 m2
Afstanden
Omschrijving

Moderne eerstelijns villa aan zee met 5 slaapkamers en een spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee grenzend aan het strand van Granadella in Jávea.

We moeten benadrukken dat het pand zich bevindt in een unieke enclave met uitzicht op zee aan het einde van een doodlopende weg, dus naast dromerige uitzichten geniet het huis van absolute rust. De villa heeft een moderne eigentijdse stijl en is verdeeld over meerdere verdiepingen met een lift.

Op de begane grond is een grote woon en eetkamer met veel natuurlijk licht dankzij de vele ramen die te allen tijde genieten van het prachtige uitzicht op de omliggende kust en de zee. Deze kamer strekt zich uit tot een groot terras. Er is een grote volledig uitgeruste keuken en een wasruimte. Van daaruit is er toegang tot een prachtige zomerkeuken met direct uitzicht op zee. Op dit niveau is een grote slaapkamer met kleedkamer en badkamer en suite.

Op het tweede niveau zijn nog twee grote slaapkamers met eigen badkamers, kleedkamers en terrassen. Eventueel is er nog een extra kamer beschikbaar als kantoor of voor een ander doel.

Op de derde verdieping is nog een woonkamer, keuken, een slaapkamer met eigen badkamer en kleedkamer en wijnwinkel. Op een groot terras kunt u vanuit bijna elke slaapkamer genieten van het uitzicht op zee.

Op de vierde verdieping bevindt zich de vijfde slaapkamersuite met uitzicht op zee. Een spa met sauna en jacuzzi bieden de mogelijkheid om te ontspannen. En ten slotte is er beneden het grote zwembad van 15 x 8 meter dat een onvergetelijk uitzicht op de Middellandse Zee biedt.

Dit pand biedt u de grote luxe om af te kunnen dalen naar de baai beneden met directe toegang tot de zee vanaf het huis.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
(Appartement)

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

2.500.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

2.500.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

2.300.000

Villa in Javea

Costa Blanca