UWCASA
 
 

1.125.000

Villa in La Mata

348
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Woningoppervlakte
245 m2
Kaveloppervlakte
779 m2
Afstanden
Omschrijving

Op loopafstand van Playa de la Mata vindt u deze prachtige en luxe Villa in LA MATA 245 m2 op een vlak landgoed van 779 m2, met de volgende kenmerken en specificaties voor u als volgende eigenaar:

Deze woning heeft 5 slaap met 3 badkamers, een balkon, een grote woonkamer, een kleinere woonkamer, keuken. Alsook een aparte wasruimte, buitenberging, die ook een speelkamer, bar, een badkamer en een groot perceel met zithoek, zwembad en barbecue heeft. En deze woning heeft ook al een toeristische verhuurvergunning.

Voor uw auto is er dan een parking en garage op uw eigen landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de mooi aangelegde tuinen met terrassen, rondom uw eigen zeer ruime privé zwembad.

La Mata is een kustplaats gelegen in de provincie Alicante, in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje. Het ligt ongeveer 5 kilometer ten noorden van de stad Torrevieja en staat bekend om zijn prachtige zandstrand en natuurlijke omgeving.

Ja, de belangrijkste attractie van La Mata is het uitgestrekte strand, dat zich uitstrekt over ongeveer 2 kilometer. Het strand van La Mata is van fijn zand en heeft alle nodige diensten voor bezoekers, zoals douches, reddings- en badmeesterdiensten, verhuur van parasols en ligstoelen, en een breed scala aan bars en restaurants in de omgeving.

Ook het natuurpark van de Lagunas de la Mata en Torrevieja, dat zich in de nabijheid bevindt, biedt u heerlijke Spaanse ontspanning. Dit natuurpark is een beschermd gebied van grote ecologische waarde dat twee lagunes herbergt, de Laguna de La Mata en de Laguna de Torrevieja. Deze lagunes zijn habitat voor vele soorten vogels, sommigen van hen beschermd, en zijn een ideale plek voor vogels kijken en wandelen.

La Mata heeft een goed ontwikkelde toeristische infrastructuur, met een breed scala aan accommodaties, waaronder hotels, appartementen en vakantiehuizen. Er zijn ook tal van restaurants, bars en winkels in de omgeving, evenals een wekelijkse markt waar u verse en lokale producten kunt kopen.

Kortom, La Mata is een kustplaats die een prachtig strand combineert met een bevoorrechte natuurlijke omgeving. Het is een populaire bestemming, zowel voor toeristen die willen genieten van de zon en de zee als voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de natuur en vogels kijken.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Balkon
BBQ
Bij zee
Garage
Keuken
Landgoed 779 m2
Opslagruimte
Parking
Speelkamer
Terrassen
Tuinen
Wasruimte
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.050.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

1.125.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

1.190.000

Villa in Algorfa

Costa Blanca