UWCASA
 
 

423.700

Villa in Orba Vallei

1439
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
150 m2
Kaveloppervlakte
860 m2
Afstanden
Omschrijving

Gelegen op een uitstekend landgoed van 860 m2 met panoramisch uitzicht over de vallei naar de zee bieden we deze moderne nieuwbouwproject villa in Orba Vallei met grote ramen. De oppervlakte van 150,20 m2 is verdeeld over de woonkamer, de keuken, de bijkeuken, overdekte terras.

En 3 slaapkamers, waarvan één met aansluitende badkamer en een aparte doucheruimte voor de andere twee kamers. De prijs is inclusief het parkeerterrein (ca. 120 m²), water en elektriciteit zijn aangesloten voor u als eigenaar. Een hoogwaardige constructie aangepast aan de stijl van het huis.

Het zwembad en het zwembadterras zijn optioneel en niet in deze prijs inbegrepen.

Uw winvestering

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw nieuwe Casa

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Tuin/terras
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

423.700

Villa in Orba Vallei

ALICANTE

 
 

439.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

439.000

Villa in Moraira

Costa Blanca