UWCASA
 
 

1.550.000

Villa in San Juan

736
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
425 m2
Kaveloppervlakte
520 m2
Afstanden
Omschrijving

Met ongelooflijke uitzichten over de baai en de Middellandse Zee vindt u deze nieuwe Villa in SAN JUAN van 425 m2 op een vlak perceel van 520 m2 binnen een complex van vergelijkbare woningen.

U kunt nog kiezen binnen dit exclusieve project van hoge klasse met woningen aan de kust van 537 m² gebouwd op eigen kavels van 400 m² tot 740 m², met de volgende kenmerken en specificaties:

Individuele toegang, privé garage voor 3 auto’s, 4 slaap met 4 badkamers, 45 m² woonkamer, premium keuken, berging, bijkeuken, en gym. Alsook een wijnkelder, lift, solarium met jacuzzi en Balinees bed, privé zwembad en alle details die je durft te dromen.

Met een ontwerp dat is ontworpen om optimaal te profiteren  heeft het grote ramen waardoor u wakker wordt met de eerste zonnestralen op de zee en grote open ruimtes die perfect zijn om van te genieten vanuit elke kamer van deze exclusieve locatie.

Als eerste eigenaar beschikt u dan over privé-ruimtes als: Perceel met tuin, eigen zwembad, solarium met jacuzzi en Balinees bed, veranda en grote terrassen. Ook zijn er gemeenschappelijke ruimtes als tuinen en paddle-tennisbaan. Het zwembad vormt een aanvulling op de buitenruimte aan de voorzijde op de begane grond naast het privéperceel met uitzicht op zee, waardoor een zeer speciale ruimte ontstaat om te genieten van bijeenkomsten met familie en/of vrienden.

Om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken, is in elke woning een privé-lift geïnstalleerd met een traject van 4 haltes: kelder, begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping.Bij iedere villa zal op het solarium een jacuzzi worden geïnstalleerd, die een 3-zits spa-eenheid zal hebben met ergonomische stoelen en water- en luchtstralen.

De exclusieve ligging van deze villa’s aan het strand van San Juan maakt het een van de weinige percelen waar u kunt bogen op het voorrecht om oog in oog met de Middellandse Zee te leven. Het eigentijdse ontwerp gericht op de baai, de hoge kwaliteit van de geselecteerde materialen en de bijzonderheid van de elementen die het bevat, maken het uniek. Deze enclave in een volledig geconsolideerd gebied biedt het alle noodzakelijke diensten. Snelle toegang tot openbaar vervoer, scholen, ziekenhuizen, vrije tijd, winkelen, golf, luchthaven, enz…

Neemt u voor meer informatie over deze luxe villa’s gerust contact met ons op?

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Eerste Lijn zee
Jacuzzi
Keuken
Lift
Parkeerplaats privé
Solarium
Sportings
Tuin
Wijnkelder
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.635.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

1.450.000

Villa in Algorfa

Costa Blanca

 
 

1.450.000

Villa in Javea

Costa Blanca