UWCASA
 
 

219.000

Appartement in Villamartin

1310
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
61 m2
Afstand bushalte
1.5 km
Afstand centrum
15 km
Afstand golfbanen
2.5 km
Afstand huisarts
10.8 km
Afstand strand
14.5 km
Afstand vliegveld
63 km
Afstand ziekenhuis
20 km
Omschrijving

Dit zuid georiënteerde Appartement in VILLAMARTIN van 61 m2 vindt u op de bovenste verdieping. En met 2 slaap en 2 badkamers, woon en eetkamer, berging en privé parkeerplaats.

Deze woning is goed verlicht door de grote ramen aan de kant van het terras. Dit terras is gevestigd op een balkon en biedt u als volgende eigenaar uitzicht over het resort, het bos en de Middellandse zee.

U vindt dit appartement in de buurt van de golfbanen en vele andere voorzieningen. In de komende weken leiden we u graag rond in deze en vergelijkbare mogelijkheden. Welke dag schikt dit jullie dan ook het beste?

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

En zeer goed verhuurbaar

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij Bos
Bij golfresort
Bij zee
Bij zwembad
Opslagruimte
Parkeerplaats privé
Terras
Vaatwasser

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in Aguilas

Costa Calida

 
 

200.000

Appartement in Gandia

VALENCIA

 
 

200.000

Appartement in Villajoyosa

Costa Blanca