UWCASA
 
 

225.000

Bungalow in Torrevieja

1117
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
89 m2
Kaveloppervlakte
144 m2
Afstand bushalte
0.6 km
Afstand centrum
2 km
Afstand golfbanen
5 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
5 km
Afstand vliegveld
50 km
Afstand ziekenhuis
3.5 km
Omschrijving

Vlakbij de “genezende” roze zoutmeren vindt u deze nieuwe en prachtige Bungalow in TORREVIEJA van 72-145 m2, en in een wijk met groene zones.

U kunt nu nog kiezen tussen benedenwoningen met eigen tuin, en terras.

U beschikt dan als eerste eigenaar over een woonruimte die is verdeeld over 3 slaap met 2 badkamers, een wooneetkamer, een open keuken en een berging.

Voor uw auto is er dan een eigen garageplek.

Buiten kunt u dan dagelijks optimaal Spaans genieten in de mooi aangelegde tuin met het gemeenschappelijke zwembad en terrassen rondom.

En op maar 500 loopmeters van de prachtige zoutmeren en 10 km. van het zandstrand.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw eigen eigendom

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Met begeleiding

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? “Winvesteren” in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bij zoutmeren
Bij zwembad
Garageplek
Open keuken
Terrassen
Tuinen

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in Aguilas

Costa Calida

 
 

200.000

Appartement in Gandia

VALENCIA

 
 

200.000

Appartement in Villajoyosa

Costa Blanca