UWCASA
 
 

483.000

Penthouse in Benalmadena

476
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
83 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 514.000,- naar € 483.000,-!

Met adembenemend panoramische uitzichten op de zee en de kust vindt u dit nieuwe Penthouse in BENALMADENA van 83 m2, binnen een exclusief project met liften.

U beschikt als eerste eigenaar over een complete woning op een bevoorrechte locatie en een verhoogde ligging, met de volgende indeling, kenmerken en specificaties:

U kunt nu nog kiezen uit 49 appartementen en 2 herenhuizen. U vindt er gezellige 2 of 3 slaapkamer appartementen met grote terrassen, lichte penthouses en herenhuizen met een eigen tuin en terras.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten In de gemeenschappelijke ruimtes en het ruime gemeenschappelijke zwembad met terrassen in de mooie tuinen. Alsook een volledig uitgeruste fitnessruimte en een sociale ruimte voor vrijetijdsbijeenkomsten.

Door de helling van het land hier kunt u genieten van verspringende woningen waar de grote terrassen prominenter worden door de glazen balustrades. Deze lijken te versmelten met de zee ervoor, waardoor een maximaal gebruik voor u van het uitzicht en het spectaculaire zonlicht!

In de omgeving van dit project is er een uitstekend aanbod van allerlei soorten diensten, medisch, educatief, sportief en commercieel. Onder hen belichten we voor u Benalmadena Golf met zijn familiale en ontspannen sfeer, het Vithas Xanit International Hospital met zijn brede scala aan medische specialiteiten. Alsook de Novaschool Benalmandena en het Gemeentelijk Sportcentrum van Benalmadena Pueblo.

Meer weten over dit project? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembad
Lift
Sportings
Terrassen
Tuinen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

481.000

Penthouse in Benalmadena

Costa Del Sol

 
 

428.000

Bungalow in Torre del Mar

Costa Del Sol

 
 

485.000

Penthouse in Denia

Costa Blanca