UWCASA
 
 

1.075.000

Villa in Javea

1712
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
260 m2
Kaveloppervlakte
1155 m2
Afstand strand
3 km
Omschrijving

Deze moderne Villa in JAVEA van 260 m2 is momenteel in aanbouw op een rustig gelegen landgoed van maar liefst 1.155 m2 op een hoek met prachtig open uitzicht over de vallei.

De woonverdieping van deze woning is verdeeld in een grote woon en eetkamer, keuken, 3 slaapkamers waarvan 1 met eigen badkamer en inloopkast en een extra badkamers.

Voor uw auto zijn er voldoende parkeer gelegenheden.

Vanuit alle vertrekken in deze villa heeft u direct toegang tot het zonnige terras met eigen zwembad met overloop (infinity pool).

Met grote onderbouw als kelder en geschikt voor een fitnessruimte, thuis bioscoop of volledig gastenverblijf.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Uw betere investering

Ook u wilt nu renderend “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Keuken
Landgoed 1.155 m2
Onderbouw
Terrassen
Tuin/terras
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.190.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.200.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.150.000

Villa in Jávea

Costa Blanca