UWCASA

Uw Zoekprofiel

Uw zoekprofiel

Met deze basisgegevens van u zijn we in staat om een eerste selectie van woningen te maken uit ons uitgebreide aanbod aan de mooiste kusten van Spanje. Zodra we het meest ideale vakantiehuis in Spanje voor u hebben gevonden dan sturen we dit en vergelijkbare mogelijkheden naar u via het hierboven vermelde mailadres. En na respons daarop verscherpen we UW ZOEKPROFIEL en sturen daarna regelmatig passend aanbod. Nadat jullie een definitief aantal woningen hebben geselecteerd dan plannen we in gezamenlijk overleg de bezichtigingen. Daarbij is een van onze meertalige collega’s aanwezig voor begeleiding en het beantwoorden van al jullie verdere vragen. Jullie toekomstige woningaankoop moet alleszins verantwoord zijn en voldoen aan volledige, en blijvende tevredenheid.

Uw vakantiehuis onder de zon

Willen jullie nu renderend investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

En uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Een greep uit ons aanbod
 
 

649.000

Villa in Formentera del Segura

ALICANTE

 
 

299.000

Penthouse in Calpe

Costa Blanca

 
 

785.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

215.300

Appartement in Torremolinos

Costa Del Sol

 
 

965.000

Villa in Moraira

ALICANTE