UWCASA
 
 

390.000

Villa in Polop

85
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
231 m2
Kaveloppervlakte
103 m2
Afstanden
Omschrijving

Naast het heerlijke weer heeft Spanje nog veel meer aan u te bieden, zoals dit prachtige villaproject, met deze nieuwe Villa in POLOP van 103 m2 op een slim perceel van 231 m2.

Dit unieke project is vindt u als eerste eigenaar in het prachtige en rustgevende Polop. U kunt dus nog kiezen uit meerdere mogelijkheden, met 3 slaap en 2 badkamers is deze woning de ideale plek voor u om te vertoeven, toch?

Voor uw auto is er dan een parking op uw eigen terrein.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans geniet in uw tuin met terras, en zelfs de optie om een privézwembad en een solarium toe te voegen aan uw droomhuis.

UW EXTRA’S: Aanvullend bevat deze villa al een geïnstalleerde airco, een inloopkast en een keuken, zonder witgoed. Ten slotte bevat deze woning bij de oplevering ook een warmtepomp om warm water aan te leveren.

Heeft u nu interesse in deze villa? Neem dan snel contact op met ons!

UW VOLGENDE OMGEVING: Het centrum van Polop is uniek en gekenmerkt door de vele witte huizen in de smalle straatjes. De levendige pleinen in Polop worden vergezeld door cafes, restaurants en barretjes, wat zorgt voor een gezellige sfeer. De klokkentoren torent boven het dorp uit en biedt u een prachtig uitzicht over de omgeving. Polop ligt daarnaast ook nog omringd door heuvels en bergen, oftewel een rustige ligging met de ultieme kans om prachtige wandelingen te maken, ook al is dit geen verplichting. Citrusboomgaarden en prachtige landwegen maken deze plek helemaal compleet om te ontspannen van de hedendaagse drukte.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

400.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

371.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

1.799.000

Villa in Campoamor

ALICANTE