UWCASA
 
 

725.000

Bungalow in La Cala de Mijas

265
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
172 m2
Afstanden
Omschrijving

Met uitzicht op de beroemde golfbaan La Cala Resort vindt u deze Bungalow in LA CALA DE MIJAS van 172 m2, als onderdeel van 58 ongelooflijke herenhuizen met 2 of 3 slaapkamers.

Deze uitzonderlijke eigendommen bereiken het toppunt van hedendaags design en zijn perfect voor u als gezinswoning, als verhuurinvestering of ergens daar tussenin. Met een wereldklasse verhuurprogramma, faciliteiten die vergelijkbaar zijn met die van een 5-sterrenhotel en 320 dagen zon, is deze accommodatie anders dan al het andere aan de Costa del Sol.

Het moderne en strakke ontwerp van deze herenhuizen is vakkundig uitgevoerd waarbij het belang van licht en ruimte bovenaan het verlanglijstje staat. De eigentijdse open indeling is ontworpen om naadloos samen te gaan met kamerhoge ramen die leiden naar de uitgestrekte privéterrassen en solariums. Deze privé buitenruimtes zijn gecreëerd om het benijdenswaardige uitzicht op de eerste lijn van de golfbaan te maximaliseren dat door de ontwikkeling wordt gewaardeerd.

Units met twee en drie slaapkamers zorgen voor een variatie in indelingen, waarbij veel van deze woningen profiteren van een enorme leefruimte van 8 meter breed en een terras. In samenwerking met onze ervaren interieurontwerppartners zijn onze op maat gemaakte meubelpakketten gemaakt als aanvulling op het lichte en luchtige interieur.

Er zullen ter plaatse ultramoderne fitnessfaciliteiten zijn, en niet te vergeten de speciale tarieven voor golfbanen in de omgeving. Bovendien zorgt de speciale toegang tot de faciliteiten van onze zusterresorts aan de Costa del Sol ervoor dat uw nieuwe huis in Wyndham Grand La Cala Golf Residences een blijvend geschenk voor u is .

Wilt u meer weten over deze geweldige investeringsmogelijkheid? Neem dan zeker contact met ons op!

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Gym
Parkeerplaats privé
Spa

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

770.000

Bungalow in La Cala de Mijas

Costa Del Sol

 
 

770.000

Bungalow in Mijas Costa

Costa Del Sol

 
 

799.000

Bungalow in Mijas Costa

Costa Del Sol